DIGITAL TVÄTTSTUGEBOKNING

Onesock hjälper föreningen optimera användningen av utrymmet genom att se till att tvättstugan nyttjas när den är bokad och förenklar tillvaron för de boende.

Boka tvättid från din smartphone, tablet eller webb

Aldrig mer en missad tvättid, påminnelse 2 timmar innan din bokade tid

Akuttid inom 48 timmar

Kommunikationsystem för styrelsen och de boende


AKUTTID

När alla tider inom 48 timmar är fullbokade aktiveras läget akuttid, vilket innebär att du kan ställa dig i kö för en tid. Avbokar grannen sin tid går den automatiskt till dig. Perfekt när du precis kommit hem från en resa, vovven lämnat en överraskning i sängen eller du av någon annan anledning behöver tvätta omgående.

Få tvättid inom 48 timmar

Avbokar grannen sin tvättid så går den direkt till dig

Effektivare tvättstuga

ENKELT ATT ANVÄNDA FÖR ALLA

Boka enkelt varsomhelst ifrån din smartphone, tablet eller webb

Livet är till för att levas överallt, Onesock gör bokning av tvättstuga mycket mer flexibelt. Precis landat på flygplatsen och vill se om en tvättid är tillgänglig när du kommit hem? Inga problem!

Kommunicera anonymt via appen med de som tvättat före eller efter dig

Vem vill inte bo i en trevligare tvättstuga? Har grannen innan dig glömt någonting? Skicka enkelt ett meddelande via appen. Blir du tio minuter sen att hämta dina grejer? Skriv ett meddelande till grannen som tvättar efter dig. Aldrig mer arga lappar i tvättstugan!

Enkelt system - grandma approved!

Boka enkelt varsomhelst ifrån. Har boende hemtjänst så kan hemtjänsten enkelt boka samt avboka tvättider för de boende. Föreningen kan även ha satt upp en platta i tvättstugan för bokning. Sök efter ditt namn eller lägenhetsnummer i displayen, logga in med din tilldelade PIN-kod. Välj sedan dag i schemat, följt av vilken tvättstuga du vill boka om det finns fler än en bokningsbar tvättstuga i föreningen.

Akuttid

Lämnade hunden en överraskning i sängen men alla tider inom 48 timmar är bokade? Ställ dig i kö för en akuttid så går nästa avbokade tid direkt till dig.

Påminnelse 2 timmar innan din bokade tid

Det finns viktigare saker att hålla koll på när nästa tvättid är bokad, i Onesock får du en påminnelse två timmar innan utsatt tid.

Kommunicera med styrelsen för felanmälan

Har en maskin gått sönder? Istället för att leta upp telefonnummer till jourhavande som kanske eller kanske inte svarar i telefon så kan du enkelt anmäla skadan direkt i appen, styrelsen kan då markera en maskin som trasig så alla boende vet om att det finns färre maskiner tillgängliga. Styrelsen kan snabbare hantera ärendet utan mellanhänder och jourhavande behöver inte emot flertalet samtal från boende. Styrelsen informerar sedan via appen när felet åtgärdas.

Om oss

Över klassisk fika kom det upp att Kim och Ronja hade av varandra oberoende tvättstuge-dilemman. Kim tycktes inte kunna hitta ‘kompisen’ till strumpan efter morgonens tvättande, och Ronja behövde ta sig ut i snöstorm för att gå in i byggnaden där tvättstugan finns för att se om det fanns tillgänglig tvättid. Efter funderande över varför det inte är lättare att boka online och att mycket av kommunikationen grannar emellan är arga lappar grundades Onesock.

Aldrig mer en förlorad strumpa - nu kan grannen efter dig hojta till att det finns kvarglömda kläder. Boka direkt från din telefon och framförallt - akut tid när det är brådis! Vi hoppas du älskar Onesock lika mycket som vi.